Produs intelectual 3 (IO3)

Produsul intelectual 3 se concentrează pe dezvoltarea unor instrumente și metodologii eficiente, inovatoare și atractive, care să stimuleze interesul factorilor poștali și să îi motiveze pentru a participa la programul de formare.

In acest sens, a fost elaborată structura, conținutul celor sapte, capitole în format digital, sub aspectul diapozitivului, unde a fost testat și actualizat aspectul digital al paginilor pentru o utilizare ușoară și afișare optimă.

Experții Rory Sol au editat toate capitolele sub aspectul diapozitivului, unde fiecare subcapitol a fost defalcat în mai multe pagini, astfel încât să fie mai ușor de citit și de înțeles. Au fost testate toate capitolele privind afișarea conținutului și din punctul de vedere al timpului de citire pentru aspectul digital. Au fost definite metodele de implementare al aspectului setului de evaluare și au fost evaluate diferite nevoi și funcționalități pentru implementarea conținutului digital.

Modulele specifice pentru sprijinirea adaptării la specificul național au fost implementate ca exemple, unde conținutul din modulele de învățare dezvoltate au fost adaptate la specificul național, abordând diferențele juridice și procedurale, pe rolurile instituțiilor, cum ar fi: exemple juridice pentru a aborda diferențe; instituțiile naționale sau cerințele naționale pentru înregistrarea entităților de asigurare. Experții partenerului Rory Sol au oferit suport integrarea conținutului digital pentru platforma de eLearning și, de asemenea, au fost definite câteva specificații tehnice, cum ar fi timpul de parcurgere, regulile de citire, timpul de testare, regulile de testare, structura testului și integrarea validării automate a testelor.

Partenerii Kek-Elta și Posta Elena au fost dezvoltat conținutul digital privind subiectele juridice și fiscale, bazate pe îndrumarea partenerului ICI, cat și atractivitatea conținutul materialelor digitale pentru asigurarea temelor de asigurare. A fost realizata adaptarea setului de evaluare în limba națională și a materialelor de instruire specifice, pentru primele doua teste.

Experții partenerului Bulgarian Posts au făcut o cercetare cu privire la diferite servere de utilizat, fiind testat conținutul digital din punct de vedere tehnic și configurata baza de date și platforma moodle de pe server.